top of page

Associació Cultural i Ràdio Musical

SOM PLURIDISCIPLINARS i amb vocacions variades:​

 

Tècnics de so, enginyers industrials, agrònoms, periodistes, educadors socials, guionistes, músics, socorristes, deixallers, animadors socioculturals, integradors, jugadors de bàsquet, lampistes, pallassos malabaristes, barmans , psicoterapeutes, poetes, disenyadores de roba, coachs, talleristes, jardiiners, estudiants que comencen, estudiants que s'encallen el projecte final de carrera, estudiants diplomats, llicenciats, graduats, de postgrau i de màster!  Productors de música, venedors de fruita, cuiners,  sound systems, pintors de quadres i pintors de parets.
 
Som molts i molt diferents. De la Costa Brava, Catalunya, Saragossa, Madrid, País Vasc, Sevilla i Alemània. 
El nostre equip és variat i pluridisciplinar tenim  edats entre 21 i 55 anys i sobretot una gran cosa en comú:
 

Ens apassiona poder posar en antena

les cançons que ens fan gaudir de veritat 

(per minòritàries i "alternatives" que siguin)

música per escoltar amb un somriure.=

 

Per això neix el projecte somreggaefm l'any 2009, per donar el lloc que es mereixen a tota una varietat de generes no comercials com el Reggae, l'Ska, el Rocksteady, el Dancehall,el Dub, el drumb & Bass, el ragga jungle, l'ElectroSwing, el Roots i la essència de les darreres fusions i mestissatges de cultures i ritmes musicals com la Rumba fusió.  També tenim radiofòrmules que es surten de la temàtica jamaicana que creiem que tambmé era necessari tenir en compte com la música instrumental en general, i generes JazzHouse, el trip hop, el chill out, el hip hop, el rockabilly... i tota una sèries de versions (Covers) sense oblidar-nos de la música catalana d'ara i de sempre.

 

Des de principi de l'any 2013 somreggaefm

conecta amb programes d'altres ràdios de la península ibèrica:

 

És el cas de Estudi Trenta Set (Ràdio Castellar del Vallès), Sound System fm (Ràdio Ciutat Vella),

Planeta Martos (Vilassar Ràdio), Skankin Reggae (Ràdio Tossa), Reggae Sessions (el Prat Ràdio)

Radio Rasta (Irraola Ratia Vizcaia), Siete Pulgadas (RadioPolis Sevilla).

 

Volem omplir al 106.0 fm el buit que hi havia fins ara a la frequència modulada, amb tota la dedicació i moltes ganes de fer-ho bé, recopilem als Aristes que ens estimem per posar-los al lloc que es mereixien a la ràdio. Nosaltres no som un grup tancat d’idees pretencioses, sinó un col•lectiu de persones associades i ben avingudes que creiem en un projecte i tirem endavant humilment, obrint-nos a tot aquells individus i altres entitats que vulguin sumarse a la iniciativa i compartir les seves idees, projectes i la seva alegría a través de la nostra freqüència! Si ets dels estas a l'altre costat  i ens escoltes t'enviem totes i tots, mil somriures de tots els que som a somreggaefm.  Gràcies per estar a l'altre costat i sumar-te a la nostra festa 24h, on vulguis i quan vulguis! 

bottom of page