top of page

El què va sonant durant els diferents moments del dia.

RADIOFÒRMULES

Vols escoltar la Ràdio en Directe ? Fes clic aquí!​

SOM MATINERS

Dilluns a Divendres  

De 06 a 08h

 

Música Alegre per aixecar-se content i amb ganes de menjar-se el dia! Perquè  als matiners i matineres que us aixequeu ben d'hora ben d'hora ben d'hora... us mereixeu una bona sel·lecció musical que us contagii energia!!!!!!!  Quan el despertador soni, poseu-vos somreggaefm: Per dutxar-vos, esmorzar, portar els nens al cole i per treballar o per buscar feina... On i Quan Volgueu:

Sense complexes i amb les idees ben clares: Al 106.0 fm Sintonitzant l'Alegria! 

SOM TREMPATS

Dilluns a Divendres  

De 08 a 10h

​​

La Trempera Matinera és innevitable. Però és així....  Un clàssic de cada matí. Quan a la Vila del Pinguí ja ha sortit el sol... i sense que depengui de nosaltres... a vegades les coses s'animen per si soles... Màgia? Qui sap! Nosaltres també som així... Ens animem per si sols... i ens sol passar sovint per aquestes hores del dia... Així que per ser coherents amb tot això, animarem ( i de quina manera! )  la música que sona a la ràdio durant aquestes hores! Per estar a tope, amb positivitat... i com  GoKu, sempre amunt!

 

VINGA SOM-HI !

Dilluns a Divendres 

De 10 a 12h

 

Vinga Som-hi gent desperta! Vinga Som-hi gent amb ganes! Per tots els que tenim ganes de menjar-nos la vida... ens posem música en forma de vitamina! Si amb el cafè no en fas prou no pateixis perquè somreggaefm aposta per música que transmet alegria i et treu la son de les orelles! Vinga som-hi people que la vida son tres dies...  i un d'ells ens el passem dormint! És hora de sortir al carrer! És hora de liar-la! I que la música no falti!

Vols escoltar la Ràdio en Directe ? Fes clic aquí!​

ENDORFINES MUSICALS

Dilluns a Divendres  

De 14 a 15h

 

Escoltar música no solament és un grat per als sentits, avui sabem que la música actua sobre el sistema nerviós central i que afavoreix la producció d'endorfinas, dopamina, acetilcolina i d'oxitocina. Propicia la creativitat, la sensibilitat i el desenvolupament intel·lectual, enriquint íntegrament la personalitat de les persones.

Si utilitzem cançons i música que ens faci sentir bé podem arribar a modificar la forma en la qual ens sentim, alegrar-nos en la tristesa, calmar-nos en la ràbia o alleujar estrès. En definitiva, triant cançons que ens facin sentir bé podem millorar tant el nostre estat d'ànim com el nostre cos. Així doncs, a sintonitzar el 106.0 FM i... A gaudir-la!

HITS

REMEMBER

Dilluns a Divendres  

De 15 a 16h

​​

Tota la música que hi escoltaras et portarà una mica de  Nostàlgia amb bons records. Ni més ni menys Els Clàssics dels clàssics,! Ni més ni menys que Música feta en l'època del blanc i negre... o per dir-ho d'una altra manera: Els temazos que escoltaven els nostres pares (i avis) quan eren joves... i que hem d'evitar que desapareguin en l'oblit. (Ens seguim referint a la música) jejeje, aquí hi trobareu el popurrí d'estils i gèneres que no sonen durant la resta del dia.... Però que considerem que havien de tenir el seu pròpi lloc per sonr dintre de la programació de les 24h. Cançons per a tots els públics, encara que durant aquesta hora no hi predominin les cançons Jamaicanes.MANIFEST

1640

Dilluns a Divendres 

De 16 a 17h

 

Mescla d’estils bastant diferents dintre el marc musical ibèric, donant moltíssima importancia per banda catalana a Skatalà i tots aquells grups que van seguir la seva essència; per la banda de Euskalerria, com a màxim exponent cobrarà molta importància la figura de Fermin Muguruza, passejant-nos per tots els seus grups i amics. I en quant a la península Ibèrica tindrem cançons de parla castellana que ens sorprendant moltíssim. Aquesta fórmula recuperarà amb molta força tots aquells grups que en el seu moment ens van enriquir en quant a ganes de canviar el món. Un tribut a tots aquests grups que es mereixen ser escoltats tant per la crítica social que generen, com pel ritme que de ben segur ens farà ballar i per algúns fins i tot cantar. Salut i canya.

 

Vols escoltar la Ràdio en Directe ? Fes clic aquí!​

SKA'N'DALITZA'T

Dilluns a Divendres  

De 17 a 18h

 

 

Estas preparat per escoltar uns temes que no et deixaran igual? En la societat de les noves tecnologies va tot tan ràpid que l'estrés apareix fàcilment! Hi ha tants motius en al vida quotidiana que ens poden arribar a engoixar facilment... que per aquest motiu, lluny de voler relaxar-te apostem per l'SKA més enèrgic perquè t'acompanyi amb força quan necessitis anar a topeeeee!  Tant si surts de l'institut, com si vas a buscar els nens al cole, com si encara estas al curro, estudiant o acabant un treball. Durant tot l'any no farem més que anar descobrint entre tots, totes les cançons que el poble va deixar per la història. Farem d'aquest recopilatori tot un referent musical.

SOM HITS

Dilluns a Divendres  

Dill a Div 18 a 19h

Diss i Dium 09 a 12h

​​

Tot l'Equip de SomREggae, individualment ha sel·leccionat els seus millors 20 temes preferits. Més enllà dels programes especials que cadascú fa... Creiem convenient tenir una hora comuna en la que soni un popurrí generalitzat de la música de tots els que som. Perquè tots tenim gustos comuns però en la diferència hi ha lo autèntic també! Convinen bé els nostres diferents gustos? Seran també els teus? Amb quin somreggaefm  t'identifiques més?

Escolta la radiiofòrmula més curiosa de la ràdio: Descobreix-ho tot a SOM HITS!
 DESTÍ JAMAICA

Dilluns a Divendres 

De 19 a 20h

 DESTÍ JAMAICA se'ns presenta com un espai multicultural i alternatiu. Com diu el nom del programa no farem més que viatjar musicalment per tot el món en busca d'aquells ritmes que siguin capaços de transportar-nos fins al cor de Jamaica. Retrocedirem en el temps, ens plantarem a Kingston i demanarem a The Skatalites i The Maytals que ens acompanyin amb els seus millors hits, amb la intenció de complementar Somreggaefm amb un estil, com és l'ska jamaicà, ritmes i sintonies que per a molts es tradueix en un moment de felicitat màxima. Recomanable per aquells que realment estimen la música. La música és poble i el poble som nosaltres. Ni més ni menys. Tal qual.​

 

Vols escoltar la Ràdio en Directe ? Fes clic aquí!​

 

SOMREGGAE TEMATIC NIGHTs

 

De Dilluns a Diumenge a les 00:00h 

​Després de les dotze campanades  i de "la Maleta de Pell"  posem a la teva disposició 7 MitjaNits diferents, especialitzades en varis gèneres:
​​
DILLUNS:          ROCKSTEADY
DIMARTS:         SKA
DIMECRES:       RUMBA-ROCK FUSIÓ
DIJOUS              OLD REGGAE
DIVENDRES    EARLY DANCEHALL
DISSABTE         DANCEHALL
DIUMENGE      REGGAE NACIONAL

Vols escoltar la Ràdio en Directe ? Fes clic aquí!​

SOM TRONERES

De Dilluns a Dijous a la 03.00 AM.

Sel·lecció Especial per a Gent Nocturna!

 

 

Si busquem al diccionari el significat de Tronera, hi descobrim sinònims brutals: Juerguista, perdido, perdulario, carota, sinvergüenza, Persona de vida desordenada y de malas costumbres. Nosaltres tenim una visió més positiva del terme perquè considerem Tronera qualsevol persona a la que per exemple li agradi quedar-se llegint fins tard, tard... o engollint series capitol rere capitol sense dormir, o els estudiants que ho deixen tot per l'últim moment, o els que es concentren més quan no hi ha tanta fressa al carrer, o als fiesteros que sortiu tota la setmana: De dissabte a divendres per no perdre el ritme.

bottom of page