top of page

Col·laborem amb Rise Up!


Des de Rise Up ens disposem a despedir la temporada d'estiu i tirem la casa per la finestra! Us proposem una jornada polifacètica de 12h de Sound System en un racó natural increïble al mig de les Guilleries, la Taverna del Subirà (www.tavernadelsubira.cat). Pretenem fer d'aquest esdeveniment una jornada on tots els públics si sentin còmodes, des dels més petits als més grans. Al matí i primera hora de la tarda tindrem activitats dirigides als infants i joves: -Malabars i Clown a càrrec d'en Somrius i en Moneli -Pintada d'un mural gegant a la terrassa del subirà -Pintacares -Taller de globoflèxia amateur -... A l'hora de dinar us oferim una arrossada vegana popular per 6€ que inclou plat d'arròs i copa de vi. IMPORTANT -> s'ha de reservar el plat enviant un correu a riseupgirona@gmail.com o enviant-nos un facemail a la pàgina de Rise Up. Pels controls passaran els col·lectius i dj's de la Rise Up crew a més d'algun dj de somreggae fm, també tindrem als vocalistes habituals i el micro obert per tothom que s'atreveixi amb les cares B! Soundsystem Style! Veniu a gaudir d'un magnífic dia en un entorn privilegiat! Com arribar: Us deixem un mapa -> https://goo.gl/b5kCNK El millor seria que anessiu per St.Hilari que és on la carretera està més bé, sinó us haureu de fer uns bons km de pista... Si sou més agosarats podeu anar per Osor o Sta Coloma de Farners sota el vostre risc...

Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page