top of page

Us convidem a la nostra festa!

Amigues i amics, la gent de SomreggaeFM volem celebrar els 9 anys "per tot lo alt"

fent una festa de 11 hores que emetrem per al 106.0 de la FM, TDT i online i per APP!

Us esperem el dissabte 2 de Juny a Palamós, a dins del Port Nàutic i de forma gratuïta!! Des de les 16:00 fins les 3:00, tota una tarda-nit musical amb els diferents col·laboradors que han estat sintonitzant l'alegria durant tots aquests anys!!! I comptarem amb la participació de: - Jangala aka Benjamini JangalaSound - Dj Siksika - Noel Amigo desde Martial arts - Sabrina Banfi actuació musical - Ernesto Arango des de el Fanzine Magacine Haz de Hace - Jahdi Selektah aka Jordi Moneli (Espai reggae) - Jahon Selektah aka Joan Vera (Put da riddim) - Charlie Brownjah actuació musical - Kharloss Selektah (Green way radio station en somreggae fm) - El flautista de MIDI aka Gerard Somrius - Dj Escupint decibels aka Mi Ki (Escupint Decibels) - El Chaman Rumbero actuació musical - Rudith Rude (Bluebeats FM: your ska and reggae radio show) - Dj Miriamunt Selekta aka Miri GPaez - Dj Ghettoblaster de pagès Nah misss!!

Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page