top of page

SomreggaeFM estarà present a la Festa de la Joventut de Platja d'Aro la tarda del dissabte 19 d&

Ràdio en directe amb els selectors : @miriamuntselectah, Dj Amigo i la Somreggaefm Crew.

En @gsomrius serà l'speaker de la festa i en Jordi Moner ens oferirà un taller de malabars!

Festa organitzada des de l’Àrea de Joventut de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, i que compta amb la col·laboració d'entitats com Sloopy Tunas, la colla de carnaval "La banda del pati" i les associacions SomReggae, Skateolics, Energy Control, entre d'altres. El motiu de la festa és donar tret de sortida a les activitats que s'organitzen durant el curs escolar a l'Àrea de Joventut. Durant el transcurs de la festa hi haurà: stand informatiu del Punt d’Informació Juvenil del municipi, servei de bar a càrrec de la colla de carnaval jove “La banda del pati”, inflables, percussió ganxona, competició de skate, campionat de Fornite, ràdio en directe a càrrec de Som Reggae, taller de malabars, de material reciclat, exhibicions de ball, música a càrrec de DJ's del municipi i culminarà amb l'actuació del Tour dels 40 principals. La festa també comptarà amb un estand informatiu sobre els riscos del consum d'alcohol i altres drogues, per tal d'oferir als/les joves l'oportunitat de buscar alternatives en l'oci nocturn. Per obtenir més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres al 972825463/ 685.694.931 o enviant un correu electrònic a pij@platjadaro.com. També pots seguir-nos en el nostre Facebook: www.facebook.com/pijplatjadaro i Instagram: joventutplatjadaro

19 d'Octubre, davant del palau d'esports i congressos de Platja d'Aro. GRATUÏT!

Featured Posts
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page