Copyright 2012 Somreggae FM 106.0. 

  • w-facebook
  • w-tbird
  • c-youtube

SomreggaeFM estarà present a la Festa de la Joventut de Platja d'Aro la tarda del dissabte 19 d'Octubre amb Dj's i un programa de ràdio en directe

October 10, 2019

Ràdio en directe amb els selectors :  @miriamuntselectah, Dj Amigo i la Somreggaefm Crew.

En @gsomrius serà l'speaker de la festa i en Jordi Moner ens oferirà un taller de malabars!

 

Festa organitzada des de l’Àrea de Joventut de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, i que compta amb la col·laboració d'entitats com Sloopy Tunas, la colla de carnaval "La banda del pati" i les associacions SomReggae, Skateolics, Energy Control, entre d'altres.

El motiu de la festa és donar tret de sortida a les activitats que s'organitzen durant el curs escolar a l'Àrea de Joventut. Durant el transcurs de la festa hi haurà: stand informatiu del Punt d’Informació Juvenil del municipi, servei de bar a càrrec de la colla de carnaval jove “La banda del pati”, inflables, percussió ganxona, competició de skate, campionat de Fornite, ràdio en directe a càrrec de Som Reggae, taller de malabars, de material reciclat, exhibicions de ball, música a càrrec de DJ's del municipi i culminarà amb l'actuació del Tour dels 40 principals.

La festa també comptarà amb un estand informatiu sobre els riscos del consum d'alcohol i altres drogues, per tal d'oferir als/les joves l'oportunitat de buscar alternatives en l'oci nocturn.

Per obtenir més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres al 972825463/ 685.694.931 o enviant un correu electrònic a pij@platjadaro.com. També pots seguir-nos en el nostre Facebook: www.facebook.com/pijplatjadaro i Instagram: joventutplatjadaro


19 d'Octubre, davant del palau d'esports i congressos de Platja d'Aro. GRATUÏT!

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

February 5, 2018

Please reload

Archive
Please reload